Birkman bijeenkomst 24-1-2017

We nodigen je graag uit voor de:

 BIRKMAN NL bijeenkomst op DINSDAG 24 januari 2017

Deze jaarlijkse Birkman Consultants dag zal helemaal worden besteed aan nieuwe ontwikkelingen. Op de agenda staat een presentatie van Amy Shepley en waarschijnlijk Sharon Fink. Via een videoverbinding zullen zij de nieuwe koers uitleggen en ook inhoudelijk meer vertellen over de nieuwe formats: de Signature Suite en het Perspective report.

 De bijeenkomst is in Amsterdam. Hotelschool Amsterdam, Jan Evertsenstraat 171, 1057 BW Amsterdam. Ontvangst vanaf 14.00 uur met koffie en om 14.30 uur wordt de bijeenkomst geopend in het Auditorium. Na afloop om 16.30 uur is er weer tijd voor netwerken met een drankje en hapje.

De bijeenkomst levert je 2 studiepunten op (van 8 die je nodig hebt). Vier punten krijg je voor het doen van tenminste 4 consults, begeleidingen en 2 tot 4 punten voor andere activiteiten zodat je door hier te zijn al op een prettige manier de her-certificatie voor 2018 in gang zet.

 In tegenstelling tot vorige keren moeten we voor deze bijeenkomst een kleine vergoeding vragen. De kosten zijn € 50,-- voor jou als deelnemer Birkman.nl en € 125,--voor overige Birkman consultants. Beide bedragen zijn exclusief 21% btw.

Je kunt via mail bij Liesbeth aanmelden (liesbeth@birkman.nl), liefst zo snel mogelijk. We verwachten, omdat deze bijeenkomst studiepunten oplevert, ook veel belangstelling van de zelfdoeners om Birkman International de certificering nauwkeuriger gaat bewaking.

$image->caption

“De Birkman rapporten en de consultant hebben me op belangrijke momenten in mijn loopbaan ondersteund om zelf goed onderbouwde beslissingen te nemen.”

Anjo Marcelis Anjo Marcelis
ING Insurance Group HR