Over ons

Birkman.nl bestaat al sinds 1994, oorspronkelijk als de website voor Birkman in Nederland. Sinds 2012 is het tevens de naam van een kleine organisatie, waarvan Jan Brandenbarg eigenaar is. Naast hem zijn Liesbeth Prins als officemanager en Marion Brugman als Associate werkzaam. Ons adres is : Warmtinklaan 6 7495Td Ambt Delden. U kunt ons  telefonisch bereiken via Liesbeth Prins 06 1031 5751

Birkman.nl voorziet zo’n 100 Nederlandse Independent Birkman Consultants van rapportages en advies en verzorgt als enige alle officiële Birkman-opleidingen.

Jan Brandenbarg en Marion Brugman zijn 1991 gecertificeerd in de Birkman-methode en hebben samen de methode in Nederland geïntroduceerd. Na het vertalen van de vragenlijst hebben ze alle vertalingen van de rapportages verzorgd. Birkman is in 18 talen beschikbaar maar in slechts 3 talen (Engels, Spaans en Nederlands) zijn alle rapportages beschikbaar. 

In 1996 werd Jan gecertificeerd om als co-trainer de basisopleiding te geven, en vanaf 2000 is hij als Learning Partner van Birkman International gerechtigd om de certificatie training te geven, later gevolgd door de bevoegdheid voor de voortgezette opleidingen en sinds kort bevoegd voor de Senior Training. Marion fungeert in al deze trainingen als co-trainer. Samen zijn ze beschikbaar voor alle aangesloten Birkmanconsultants als adviseur.

Jan is organisatieadviseur, executive coach en facilitator en werkt vooral op het gebied van het begeleiden en ontwikkelen van de organisatie, de groep, het team of het individu.

Marion is al vele jaren coach en trainer en heeft sinds 2003 een eigen adviespraktijk. Ze is vooral geboeid door de toepassing van de Birkmanmethode op individueel niveau.

Liesbeth werkte aanvankelijk als fysiotherapeute maar is sinds 1998 werkzaam als officemanager voor Birkman.nl. Ze heeft de Birkman opleiding gevolgd met de bedoeling om de aangesloten consultants beter van dienst te zijn. Ze is aanspreekpunt voor alle consultants en klanten.

“De Birkman rapporten en de consultant hebben me op belangrijke momenten in mijn loopbaan ondersteund om zelf goed onderbouwde beslissingen te nemen.”

Anjo Marcelis Anjo Marcelis
ING Insurance Group HR